top of page
Search
  • Writer's pictureMaria

AURINKOA YMPÄRI VUODENSiirsimme hiljattain kelloja ”kohti kesää”, että saisimme edes tunnin enemmän auringon valoa pimeään syksyyn. Joku ehkä ajattelee, että nyt ei ainakaan tarvitse miettiä aurinkosuojausta. Minä olen eri mieltä – aurinkosuojaus on aina ajankohtainen asia.


Neljä vuodenaikaamme ovat rikkaus. Niillä on myös vaikutus muun muassa siihen, miten altistumme auringolle, kesällä voi olla paahtavan kuuma ja talvella aurinko puolestaan paistaa matalalta ja häikäisee. Vuodenajat vaikuttavat siihen, miten valo kiertää rakennusta, mistä tuulee milloinkin, pitääkö huomioida lumen paino, vain muutamia asioita mainitakseni.


Tällä sivulla haluan myös jakaa tietoa aurinkosujauksen mahdollisuuksista ja avata keskustelua aiheeseen liittyvistä asioista, kuten päivänvalon merkityksestä tuottavuuteen ja yleiseen hyvinvointiin työpaikalla ja kotona, tai miten toteuttaa tyylikäs ratkaisu kustannustehokkaasti oikein budjetoituna.


Pyrimme tarjoamaan mielenkiintoista luettavaa mahdollisimman monesta näkökulmasta.

Voit lähettää meille myös juttutoiveita: maria@dekosol.fi


Aurinkosuojaus on intohimoni, sillä siinä yhdistyy usea kiinnostukseni kohde: arkkitehtuuri, design, sisustaminen ja kestävän kehityksen vaaliminen. Hyvällä yhteistyöllä ja kommunikaatiolla löydämme parhaat ratkaisut sinunkin kotiisi, työpaikallesi tai asiakkaallesi.

Juuri nyt on oikea hetki alkaa suunnitella aurinkosuojausta!


Aurinkoa,

Maria

0 comments

Recent Posts

See All

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta!

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme taas kerran mahtavasta vuodesta. Innolla odotamme mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Nyt otamme pienen tauon ja olemme seuraavan kerran paikalla

Comments


bottom of page