top of page
Yritykset

Yrityksille suunnattu palvelukokonaisuuteemme kattaa mittaus- ja suunnittelupalvelun, tuotteen toimituksen sekä asennuspalvelun. Autamme asiakkaitamme löytämään tuotevalikoimastamme juuri oikeat tuotteet kohteen tarpeiden mukaisesti.

 

Dekosol tunnetaan joustavuudestaan, luotettavuudestaan ja toimitusvarmuudestaan. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

 

Automatisoitua aurinkosuojausta ja ikkunasisustusta

 

Valikoimamme on moderneja ja näyttäviä aurinkosuoja- ja verhotuotteita, jotka ovat myös teknisiltä ominaisuuksiltaan alansa huippua. Aurinkosuojauksen ja pimennyksen lisäksi tarjoamme näyttäviä kokonaisuuksia sisustuselementeiksi ja tilanjakajiksi.

 

Aurinkosuojaus vahvistaa brändiä

 

Oikein suunnitellulla aurinkosuojakokonaisuudella voidaan vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja imagoa. Brändi voidaan tuoda esiin painattamalla kuvia ja logoja tuotteisiin sekä valitsemalla materiaaleihin yrityksen tunnusväri.

 

Optimaalisesti toimivaa aurinkosuojausta ei välttämättä edes huomaa, mutta se vaikuttaa tilassa viihtymiseen monin tavoin.

 

Tuotevalmistajamme ja yhteistyökumppanimme on valittu korkean laadun ja yhtenäisten arvojen perusteella. Ensiluokkaisen palvelun ja laadukkaan tuotevalikoimamme vuoksi haluamme olla asiakkaillemme luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi.


 
Tervetuloa näyttelytilaamme

 

Tuotteisiimme voi tutustua näyttelytilassamme, Helsingin Lauttasaaressa sopimuksen mukaan. Autamme mielellämme sopivien ratkaisuiden suunnittelussa.

 

Sovi käynti etukäteen: puh. 020 7280500 tai info@dekosol.fi

STUDIO DEKOSOL OY

Puh: +358 (0)2072 80500

info@dekosol.fi

© 2022 Studio Dekosol Oy

Veneentekijäntie 2

00210 Helsinki

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page