STUDIO DEKOSOL

Studio Dekosol suunnittelee ja toimittaa erilaisia aurinkosuojausratkaisuja yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Valikoimaamme kuuluu kaihtimia, verhoja, markiiseja ja terassikatoksia.

 

Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa. Pääkaupunkiseudun lisäksi teemme projekteja koko Suomen alueella.

 

Toiminnallista estetiikkaa

 

Energiatehokkaan ja korkealuokkaisen ikkunasisustuksen ammattilaisina panostamme sekä toiminnallisuuteen että estetiikkaan. Kuuntelemme asiakkaan toiveet, analysoimme tarpeet ja kohteen mahdollisuudet. Tämän jälkeen suunnittelemme optimaalisen ratkaisun räätälöidysti ja viimeistelemme toteutuksen ammattitaitoisten asentajiemme kanssa.

 

Aurinkosuojaus Ry:n jäsen

 

Studio Dekosol on Aurinkosuojaus Ry:n jäsen. Aurinkosuojaus Ry on aurinkosuoja-alan yhteinen foorumi, joka yhdessä muiden teollisuudenalojen ja hallinnon kanssa edistää ympäristöystävällistä sekä energiatehokasta ajattelua ja rakentamista.

MARIA SILLMAN 

Founder & CEO

+358 400 406169

”Estetiikka ja asioiden toimivuus ovat minulle tärkeitä. Harmonia ja viihtyminen syntyvät pienistä yksityiskohdista. Ne ovat elämässäni kaiken perusta, niin kotona kuin työssäni.”

SHOWROOM

Tervehdys kadun aurinkoiselta puolelta!

 

Aurinkosuojaus on intohimoni, vaikka rakastan aurinkoa ja luonnonvaloa. Asuin ja työskentelin vuosia Espanjassa, jossa perehdyin aurinkosuojauksen mielenkiintoiseen maailmaan. Tein myös sisustussuunnittelijan työtä, jossa verhojen, markiisien ja muiden aurinkosuojatuotteiden valinta on merkittävässä roolissa.

 

Etelän mukavasta elämäntyylistä huolimatta kaipasin kotiin. Muutin ensin Tukholmaan, jossa jatkoin uraani alalla. Työnantajani oli Persiennkompaniet.

 

Tein paluumuuton Suomeen v. 2014 ja toin tuliaisena kaiken maailmalla oppimani, jota osaan soveltaa pohjoiseen ilmastoomme. Laajaa kansainvälistä verkostoani hyödynnän edelleen työssäni.

 

Arvostan hyvää arkkitehtuuria, joten vaalimme kaikessa yritykseni suunnittelutyössä jo luotua tyyliä. Suunnitelmien pitää olla kuitenkin toimivia ja kohteeseen sopivia. Kestävä kehitys ja etenkin energian säästäminen ovat lähellä sydäntäni.

 

Tervetuloa tutustumaan Studio Dekosol Oy:n palveluun ja laajaan tuotevalikoimaan!

 

Aurinkoa,

Maria 

Ps. Jag betjänar även gärna på svenska. 

Studio Dekosol Showroom

Vattuniemenkatu 11 

00210 Helsinki

Avoinna ma-pe sopimuksen mukaan. 

Olemme joululomalla 24.12 - 3.1 ja takaisin toimistolla 4.1.2021.

YHTEYSTIEDOT

Studio Dekosol Oy


info@dekosol.fi
puh +358 (0)2072 80500

OTA YHTEYTTÄ!

LASKUTUS

Verkkolaskutus


Operaattori: OpusCapita (003710948874)

Verkkolaskutusosoite: 003727222623

OVT-tunnus: 003727222623

Sähköpostilla

 

Laskut voi lähettää sähköpostilla osoitteseen:

StudioDekosolOy.FI.P.106528-3@docinbound.com 

 
Paperilaskut

Paperiset laskut skannauspalveluun:

Studio Dekosol Oy (Opus Capitan skannauspalvelu)

PL 23471

00063 LASKUNET

STUDIO DEKOSOL OY

Puh: +358 (0)2072 80500

info@dekosol.fi

Vattuniemenkatu 11

00210 Helsinki

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 Studio Dekosol Oy