top of page
Arkkitehdit ja suunnittelijat

 

Arkkitehdeille ja suunnittelijoille suunnattu palvelukokonaisuuteemme tukee projektin jokaista vaihetta. Tarjoamme palveluita suunnittelusta mittaukseen, ja tuotteen asennukseen asti. Tarvittava palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 

 

Laaja valikoima huipputuotteita

 

Tuotevalikoimassamme on moderneja ja näyttäviä tuotteista, jotka ovat myös teknisiltä ominaisuuksiltaan alansa huippua. Autamme oikean kokonaisuuden suunnittelussa sekä projektin läpi viennissä kohteen tarpeiden mukaisesti.


 

Palvelua ja asiantuntijuutta


Ensiluokkaisen palvelun ja laadukkaan tuotevalikoimamme vuoksi haluamme olla asiakkaillemme luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi. Hyvin suunniteltu ja toteutettu aurinkosuojaratkaisu lisää työskentely- ja oleskelumukavuutta sekä pienentää energiakustannuksia.

 

Kokemuksemme myötä suosittelemme aloittamaan aurinkosuojauksen sekä  verhoratkaisujen suunnittelun jo kohteen rakentamisen alkuvaiheessa sekä sähkösuunnitelmissa.

 

Panostamme työssämme laatuun ja toimimme tilaajavastuulain mukaisesti.

 

Luotettava asennuspalvelu

 

Suunnittelu- ja mittauspalvelumme lisäksi meiltä on saatavissa kaikki tekniset piirustukset ja tiedot tuotteistamme. Toimitusvarmuus ja ammattitaitoinen asennuspalvelumme viimeistelee projektin toteutuksen.

 

Tervetuloa näyttelytilaamme
 

Haluamme luoda jokaisen asiakkaamme kanssa pitkäaikaisen ja luottamuksellisen asiakassuhteen. Showroomimme Lauttasaaressa on paras paikka tutustua tuotteisiimme. Autamme mielellämme sopivien ratkaisuiden suunnittelussa.

 

Sovi käynti etukäteen: puh. 020 7280500 tai info@dekosol.fi

STUDIO DEKOSOL OY

Puh: +358 (0)2072 80500

info@dekosol.fi

© 2022 Studio Dekosol Oy

Veneentekijäntie 2

00210 Helsinki

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page