top of page

Katosmarkiisit ja pergolat

Katosmarkiisit ja pergolat pidentävät ulkoterassin käyttökautta ja tuovat lisähuoneen tuntua ulos terassille. Katokset ovat moottoroituja ja kattona niissä käytetään markiisikangasta, screeniä tai kääntyvää alumiinipaneelia.

 

Terassielämää ympäri vuoden

 

Kesähuone, juhlatila – varjoa tai aurinkoa. Moderni pergola antaa mahdollisuuden nauttia ”terassielämästä” jo aikaisin keväällä myöhään syksyllä. Katoksessa voit viettää kevään juhlia, kattaa aamiaisen viikonloppuna, istua hyvässä seurassa lämpiminä tai koleinakin kesäiltoina, järjestää rapujuhlat… Rajana on vain mielikuvituksesi, ei terassikatoksen ominaisuudet!

 

Camargue- ja Algarve-terassikatoksia voi käyttää myös Suomen olosuhteissa vuoden ympäri. Kattopaneelit sulkemalla katokset ovat vesitiiviitä, sillä runkorakenteeseen on integroitu vedenpoistokanavat. Katoksen sivuilla voidaan käyttää esimerkiksi tuulenpitävää FixScreeniä, lasiliukuovia tai puisia Loggia-liukuovia.

 

Näyttelytilassamme voi tutustua Renson Camargue -terassikatokseen. 

Monipuolinen pergola

 

Pergola on monipuolinen ja joustava tuote, jolla voidaan yhdellä napin painalluksella sulkea katon lisäksi myös katoksen sivut. Katoksen sivuilla voidaan käyttää esimerkiksi integroitua screeniä, lasiliukuovia tai puisia Loggia-liukuovia.

Pergola räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti väriä myöten. Rungon värin voi valita vapaasti RAL-värikartan mukaan. Pergola on nykyaikainen ratkaisu, jolla saadaan viihtyisä ja tyylikäs ulkoterassi.

Renson - Camargue - Terassikatos
Renson - Camargue - Terassikatos
Katosmarkiisi

STUDIO DEKOSOL OY

Puh: +358 (0)2072 80500

info@dekosol.fi

© 2022 Studio Dekosol Oy

Veneentekijäntie 2

00210 Helsinki

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page