Katosmarkiisit ja terassikatokset

Katosmarkiisit ja terassikatokset pidentävät ulkoterassin käyttökautta ja tuovat lisähuoneen tuntua ulos terassille. Katokset ovat moottoroituja ja kattona niissä käytetään markiisikangasta, screeniä tai kääntyvää alumiinipaneelia.

 

Terassielämää ympäri vuoden

 

Kesähuone, juhlatila – varjoa tai aurinkoa. Moderni terassikatos antaa mahdollisuuden nauttia ”terassielämästä” jo aikaisin keväällä myöhään syksyllä. Katoksessa voit viettää kevään juhlia, kattaa aamiaisen viikonloppuna, istua hyvässä seurassa lämpiminä tai koleinakin kesäiltoina, järjestää rapujuhlat… Rajana on vain mielikuvituksesi, ei terassikatoksen ominaisuudet!

 

Camargue- ja Algarve-terassikatoksia voi käyttää myös Suomen olosuhteissa vuoden ympäri. Kattopaneelit sulkemalla katokset ovat vesitiiviitä, sillä runkorakenteeseen on integroitu vedenpoistokanavat. Katoksen sivuilla voidaan käyttää esimerkiksi tuulenpitävää FixScreeniä, lasiliukuovia tai puisia Loggia-liukuovia.

 

Näyttelytilassamme voi tutustua Renson Camargue -terassikatokseen. Sovi tutustumiskäynti, puh. 020 7280500 tai info@dekosol.fi

Renson - Camargue - terasskatos
Renson - Lagune - katosmarkiisi
Renson - Camargue - Terassikatos
Renson - Algarve - Terassikatos
Renson - Camargue - Pergola
Renson - Camargue - Terassikatos
Camargue - Fixscreen crystal window
Renson - Algarve - Lämmittimet
Renson - Algarve - Pergola
Renson - Algarve - Pergola
Katosmarkiisi
Renson - Lagune - Katosmarkiisi
Katosmarkiisi
Renson -Algarve - Pergola

Monipuolinen katosmarkiisi

 

Katosmarkiisi on monipuolinen ja joustava tuote, jolla voidaan yhdellä napin painalluksella sulkea katon lisäksi myös katoksen sivut. Katoksen sivuilla voidaan käyttää esimerkiksi integroitua screeniä, lasiliukuovia tai puisia Loggia-liukuovia.

 

Tukeva runko ja sivukiskot pitävät markiisikankaan ryhdikkäänä kovassakin tuulessa. Rungon värin voi valita RAL-kartan mukaan. Myös kattokangasta on saatavana lukuisissa eri väreissä.

 

Katosmarkiisi räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti väriä myöten. Katosmarkiisi on nykyaikainen ratkaisu, jolla saadaan viihtyisä ja tyylikäs ulkoterassi.