top of page

Markiisit

Markiisi on aurinkosuoja joka estää lämpösäteilyn pääsyn ikkunasta sisälle. Markiisikankaana käytetään likaa hylkivää kuituvärjättyä 100 % akryylikangasta tai PVC-pinnoitettua screenkangasta. Tuotevalikoimamme markiisit ovat saatavissa myös moottoroituina, jolloin markiisit voidaan yhdistää aurinko- ja tuuliautomatiikkaan sekä taloautomaatioon.

 

Terassimarkiisi moottorilla tai ilman

 

Terassimarkiiseja on valikoimassamme kasetilla, puolikasetilla tai ilman kasettia. Yhdistelmillä saadaan peitettyä laajojakin pinta-aloja. Moottoroitu terassimarkiisi toimii kaukosäätimellä. Käsikäyttöinen terassimarkiisi toimitetaan veivillä.

 

Monien mahdollisuuksien ikkunamarkiisit

 

Tehokkaan aurinkosuojan lisäksi ikkunamarkiisilla saadaan uutta ilmettä talon julkisivuun. Markiiseja on valikoimassamme kasetilla tai ilman kasettia. Eri markiisien yhdistelmillä saadaan peitettyä myös suuria pinta-aloja.

 

Kori- ja liikemarkiisit mainostilana

 

Markiisit toimivat sekä aurinkosuojana että hyvänä mainospaikkana liikkeen sisäänkäynnissä ja ikkunoissa. Markiiseihin voi painaa tekstiä tai haluamansa logon.

 

Kori- ja liikemarkiisit on mahdollista yhdistää taloautomaatioon. Tuotteet valmistetaan räätälöidysti ja niihin on saatavissa lisävarusteena LED-valot.

Lisävarusteet:

  • LED-valot

  • kvartsilämmittimet

  • tuulitukivarret

  • tuuli- ja aurinkoautomatiikka

Markiisit
Markiisit
Markiisit
Markiisit
Markiisit
Markiisit
Markiisit
Markiisit
Markiisit

STUDIO DEKOSOL OY

Puh: +358 (0)2072 80500

info@dekosol.fi

© 2022 Studio Dekosol Oy

Veneentekijäntie 2

00210 Helsinki

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page