Parvekekaihtimet

Lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla kuumuus ja häikäisy ovat kesällä usein hyvin voimakkaita ja vaikuttavat tilan käyttömukavuuteen. Oikein suunniteltu ja tehokas aurinkosuojaus lasitetulla parvekkeella vaikuttaa koko asunnon valaistukseen, lämpötilaan ja viihtyvyyteen. 


Valikoimastamme on paljon erilaisia, korkealuokkaisia parvekkeille suunniteltuja ratkaisuja aurinko-, häikäisy- ja näkösuojaksi. Tyylikkäät parvekekaihtimet toimivat myös osana sisustusta.

Valmistus mittatilaustyönä

 

Parvekekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan. Parvekekaihtimet voidaan valmistaa sivuttain liikkuvina paneeleina tai ylös rullautuvina kaihtimina.

 

Parvekepaneelit ja -rullaverhot voidaan asentaa paneelikiskoon, jossa niitä voi liikuttaa vapaasti sivuttaissuunnassa aina tarpeen mukaan. Kaikki osat on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa, suomalaisilla parvekkeilla.

Rullautuvissa parvekekaihtimissa käytetään parvekekäytössä kestäviä ketjumekanismeja. Kaihtimet rullautuvat helposti ylös ja alas tarpeen mukaan. 

 

Rullautuvat parvekekaihtimet on myös mahdollista asentaa Slimline-paneelikiskoon. Näin kaihtimia voidaan liikuttaa sivusuunnassa ja kaikkiin kohtiin saadaan kattava suoja. 

IMG_4819
IMG_4817
IMG_5768
Parvekekaihtimet

Screen-kankaan monta ominaisuutta:

  • Päästää valoa lävitseen

  • Ei estä näkymää

  • Poistaa tehokkaasti kuumuuden